ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΑΠΟΡΙΑ!

Συχνές Ερωτήσεις

Έχεις απορίες σχετικά με τα μαθήματα, το υλικό που περιλαμβάνουν, πως λειτουργεί το Inkstory Courses, πως αποκτάς πρόσβαση στις σειρές μαθημάτων, σε τι χρησιμεύει ένας λογαριασμός, ή για οποιοδήποτε σχετικό θέμα; Έλεγξε παρακάτω τις απαντήσεις στις συχνότερες ερωτήσεις που μου κάνουν σχετικά με το Inkstory Courses:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΑΠΟΡΙΑ!

Σχετικά με τους Μαθητές

Πως μπορώ να αγοράσω μια σειρά μαθημάτων;

Για να αγοράσεις μια σειρά μαθημάτων και να αποκτήσεις πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα που περιλαμβάνει, απλά κάνε κλικ στο μπλε κουμπί “Άμεση Εγγραφή” μέσα στη σελίδα της σειράς μαθημάτων. Ακολούθησε τα επόμενα βήματα για να δημιουργήσεις ένα λογαριασμό και να ολοκληρώσεις την πληρωμή ώστε να γίνει η αυτόματη καταχώρηση.

Μόλις ολοκληρωθεί η αγορά, πήγαινε στο εκατοστέ προϊόν / υπηρεσία και θα το βρεις ξεκλειδωμένο.

Σε πόση ώρα θα είναι διαθέσιμα τα μαθήματα αφότου κάνω την αγορά;

Θα έχεις πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αγοράς ή της εγγραφής σε μια σειρά μαθημάτων. Στην περίπτωση που η σειρά μαθημάτων δεν γίνει διαθέσιμη μετά την αγορά, στείλε ένα email με τον κωδικό αγοράς που θα λάβεις στα εισερχόμενα σου ώστε να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα.

Τι υλικό περιλμβάνεται μέσα στα μαθήματα;

Κάθε σειρά μαθημάτων περιλαμβάνει διαφορετικό υλικό, το οποίο ωστόσο βασίζεται πάνω στα βίντεο και στα κείμενα. Διάβασε στην περιγραφή κάθε σειράς μαθημάτων για το υλικό περιλαμβάνεται.

Παρέχεται Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων;

Φυσικά! Μπορείς να ζητήσεις τα χρήματα σου πίσω αν δεν μείνεις ευχαριστημένος/η με την αγορά μιας σειράς μαθημάτων. Ωστόσο, παρέχεται πολιτική επιστροφής χρημάτων εντός 2 ωρών από την στιγμή της αγοράς.

Πως αποκτάω πρόσβαση στα νέα μαθήματα μιας σειράς μαθημάτων;

Κάνε κλικ στο κουμπί “Άμεση Εγγραφή” είτε για να αποκτήσεις πρόσβαση σε μια δωρεάν σειρά μαθημάτων, είτε για να προχωρήσεις στην πληρωμή και την αγορά μιας επί πληρωμής σειράς.

Πως μπορώ να ζητήσω βοήθεια ή να κάνω ερωτήσεις;

Κάτω από κάθε μάθημα παρέχεται μια φόρμα σχολίων την οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να κάνεις συγκεκριμένες ερωτήσεις, να ζητάς βοήθεια και να παρέχεις τις δικές σου απόψεις και προτάσεις.

Τι γίνεται αφότου ολοκληρώσω μια σειρά μαθημάτων;

Συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση όλων των μαθημάτων! Οι σειρές μαθημάτων ανανεώνονται ανά χρονικά διαστήματα με νέα μαθήματα, οπότε έλεγχε το λογαριασμό σου για νέα μπόνους μαθήματα! Μπορείς επίσης να ολοκληρώσεις και όλα τα quizzes, να αποκτήσεις πρόσβαση και σε άλλα μαθήματα και να αφήσεις μια αξιολόγηση στο Inkstory Courses για το μάθημα που ολοκλήρωσες,.

Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού μου, τώρα;

Κάνε κλικ στην επιλογή “Ξέχασα τον κωδικό μου” στη σελίδα σύνδεσης του Inkstory Courses για να λάβεις ένα email με έναν μοναδικό σύνδεσμο ώστε να προχωρήσεις στην αλλαγή του κωδικού σου. Στην περίπτωση που αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα ή δεν λαμβάνεις το email, χρησιμοποίησε τη φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας.

Τι μπορώ να κάνω με ένα λογαριασμό στο Inkstory Courses;

Ο λογαριασμός είναι απαραίτητος για να παρακολουθείς τα μαθήματα, να ολοκληρώνεις τα quizzes και να παίρνεις μέρος στις συζητήσεις. Με ένα λογαριασμό θα μπορείς επίσης να βάζεις τα αγαπημένα σου μαθήματα στη Λίστα Αγαπημένων, να αφήνεις αξιολογήσεις, να ξεκινάς από εκεί που έμεινες τη προηγούμενη φορά και πολλά ακόμα!

Τι είναι τα Quizzes και πως λειτουργούν;

Τα Quizzes (Κουίζ) είναι συχνά έξυπνες ερωτήσεις για το εκατοστέ μάθημα, έτσι ώστε να ελέγξεις τις γνώσεις που έχεις αποκτήσει. Στο τέλος κάθε Κουίζ θα λαμβάνεις και ένα βαθμολογικό σκορ βάση των απαντήσεων σου.

Από που μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα;

Όλα τα μαθήματα είναι διαθέσιμα μέσα από τον Πίνακα Ελέγχου του Inkstory Courses, κάνοντας σύνδεση στο λογαριασμό σου. Τα μαθήματα μπορείς να τα παρακολουθείς από οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα, πρόγραμμα περιήγησης ή συσκευή κι αν χρησιμοποιείς.

Σχετικά με τους Εκπαιδευτές

Πως μπορώ να γίνω Εκπαιδευτής στο Inkstory Courses;

Είτε έχεις δημιουργήσει τις δικές σου σειρές μαθημάτων σε μορφή βίντεο και κειμένων, είτε θέλεις να πουλήσεις τα eBooks & Guidebooks που έχεις γράψει, είτε ακόμα και να παρέχεις τα δικά σου templates, το Inkstory Courses σου επιτρέπει να ξεκινήσεις εντελώς δωρεάν! Πήγαινε στη σελίδα με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις των Εκπαιδευτών για να μάθεις περισσότερα.

Πως πληρώνομαι ως Εκπαιδευτής;

Η Inkstory Ο.Ε. ολοκληρώνει όλες τις πληρωμές στο τέλος κάθε μήνα και μόλις το ελάχιστο ποσό των κερδών σου έχει φτάσει τα 70,00€. Οι πληρωμές γίνονται είτε με κατάθεση τραπεζικού λογαριασμού, είτε μέσω PayPal. Για να προστεθεί το ποσό μιας αγοράς στο ποσό αναλήψεων, θα πρέπει να περάσουν πρώτα 7 ημέρες από την ολοκλήρωση της αγοράς.

Πως μπορώ να ανεβάσω μια νέα σειρά μαθημάτων

Οι Εκπαιδευτές που έχουν δημοσιεύσει τουλάχιστον μια σειρά μαθημάτων, στη συνέχεια θα έχουν την δυνατότητα να δημιουργούν και να στέλνουν προς έγκριση τις νέες σειρές μαθημάτων που έχουν δημιουργήσει.

Πως μπορώ να δημιουργήσω ένα λογαριασμό Εκπαιδευτή;

Επισκέψου τη σελίδα Εγγραφής Εκπαιδευτών και συμπλήρωσε όλα τα στοιχεία σου. Στη συνέχεια, η ομάδα μας θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σου.

Τι προμήθεια κρατάει το Inkstory Couses;

Έως και αυτή την στιγμή, το Inkstory Couses κρατάει 15% προμήθεια για κάθε ολοκληρωμένη αγορά που γίνεται για μια σειρά μαθημάτων, για ένα eBook, για ένα Guidebook, ή για οτιδήποτε άλλο παρέχεται μέσω της πλατφόρμας.

Είναι το Inkstory Courses νόμιμο;

Η Inkstory Ο.Ε. είναι μια εταιρεία με βάση την Καβάλα. Πρόκειται για μια απολύτως νόμιμη και ελληνική εταιρεία. Οι εκπαιδευτές αναλαμβάνουν την ευθύνη για να δηλώνουν στην χώρα τους τα χρήματα που κερδίζουν από την εκπαιδευτική πλατφόρμα του Inkstory.