ΣΧΕΤΙΚΑ

Hello, είμαι ο
Παναγιώτης Σακαλάκης

DSC 0929 scaled

Με περισσότερα από 14 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του Web Develoment & Designing, του Blogging, του Digital Marketing και πλέον του Vlogging και Podcasting, ξεκίνησα το Inkstory Courses με στόχο να παρέχω τις γνώσεις μου σε όσους τις χρειάζονται. Μέσα από τις σειρές μαθημάτων, θα παρέχω βίντεο με ομιλία και βήμα προς βήμα οδηγίες από το πως να κατασκευάσεις μια ιστοσελίδα χωρίς γνώσεις προγραμματισμού, έως και πως να ξεκινήσεις το δικό σου Podcast κανάλι.

Διάβασε το Inkstory

Μέσα από το Inkstory θα μάθεις τα πάντα γύρω από το Blogging, το Vlogging και το Podcasting.

Διάβασε το TechGuides

Μέσα από το TechGuides θα μάθεις τα πάντα γύρω απ’ το Digital Marketing & το Online Εισόδημα.

Τα μελλοντικά σχέδια για το Inkstory Courses είναι αρκετά, ενώ ετοιμάζονται συνεχώς καινούργια μαθήματα τα οποία θα καταχωρούνται και θα γίνονται διαθέσιμα στην ιστοσελίδα.

Οι συνδρομητές έχουν επίσης την δυνατότητα να ζητήσουν συγκεκριμένα μαθήματα, τα οποία είτε θα συμπληρώνονται χωρίς έξτρα κόστος σε μια ήδη υπάρχουσα σειρά μαθημάτων, είτε θα δημιουργείται μια καινούργια. Η θεματολογία των μαθημάτων θα διαφέρει ανάλογα με τη ζήτηση που υπάρχει για ένα θέμα.

Η πλατφόρμα δέχεται επίσης και τρίτους εκπαιδευτές που ενδιαφέρονται να δημιουργούν τις δικές τους σειρές μαθημάτων και να τις ανεβάζουν στο σύστημα εκμάθησης του Inkstory Courses.

Σε κάθε σειρά μαθημάτων, οι μαθητές θα έχουν την δυνατότητα να βλέπουν ποιος ή ποια έχει δημιουργήσει την εκατοστέ σειρά μαθημάτων, πόσα μαθήματα παρέχονται, πόση ώρα διαρκούν και πολλές άλλες σημαντικές πληροφορίες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Web Designer, Blogger, Podcaster
Ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε.